Novosti

Nihajna vrata Pure Line: raznolikost, eleganca in prilagodljivost

Ste že razmišljali o tem, kako vrata lahko spremenijo vaš prostor? Z našo novo linijo nihajnih vrat Pure Line prinašamo v vaše domove kombinacijo funkcionalnosti, dizajna in raznolikosti. Naša steklena nihajna vrata ne služijo samo kot prehod med prostori, ampak tudi dodajo pridih sodobne elegance vašemu domu ali poslovnemu prostoru.

RAZNOLIKOST STEKLENIH POVRŠIN

Nihajna vrata Pure Line izstopajo po svoji prilagodljivosti. Izberite med različnimi vrstami stekla. Rebrasto steklo ustvarja igrivo igro svetlobe in senc, medtem ko matirano steklo mehča svetlobo, kar prostoru doda nežnost. Prozorno steklo ohranja odprtost prostora, medtem ko tonirano steklo prinese barvni poudarek, ki se ujema z vašo notranjo opremo.

PARSOL
SIVO
PARSOL
RJAVO
OPTIWHITE
MATELUX
FLOAT
MATELUX

Vemo, da ima vsak prostor svoje posebnosti in zahteve. Z našimi nihajnimi vrati Pure Line imate možnost, da vrata kombinirate s fiksno zasteklitvijo, možna pa je tudi umestitev dvokrilnih nihajnih vrat.  

PRILAGODLJIVI VAŠIM POTREBAM

Vsak prostor je unikaten, zato smo oblikovali  nihajna vrata Pure Line tako, da omogočajo popolno prilagoditev. Prečke na vratih se lahko poljubno kombinirajo v različne postavitve, ustvarjajoč vrata, ki so povsem prilagojena vašemu okusu in potrebam.

Z našimi nihajnimi vrati Pure Line doživite združitev funkcionalnosti, lepote in prilagodljivosti. Pridružite se nam na tej poti odkrivanja in pustite, da naša vrata preoblikujejo vaš prostor v nekaj edinstvenega. Začutite moč lepote in funkcionalnosti, ki ju prinašajo  vrata Pure Line.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja