Novosti

6 KORAKOV: OD PONUDBE DO IZVEDBE

Za izdelavo ponudbe od vas potrebujemo okvirne dimenzije stekla, zaželene so referenčne fotografije ali načrti, več podatkov imamo, bolj točno ponudbo lahko sestavimo. Ne pozabite navesti svojih kontaktnih podatkov v primeru, da v poslanem povpraševanju manjka bistvena informacija za pripravo ponudbe, vas naši tehnologi kontaktirajo. V primeru, da si želite, da montažo izvedemo mi, navedite še lokacijo objekta.

 

Po prejetem povpraševanju vam naši tehnologi pripravijo ponudbo v najkrajšem možnem času, ponudbo vam pošljemo skupaj s fotografijami okovja v primeru da je vključeno v ponudbo. 

V primeru, da se odločite za našo montažo, se ob potrjeni ponudbi dogovorimo za termin natančnih izmer na objektu. Ob izmeri dogovorimo tudi vse potrebne detajle. Če pri izmerah nastanjo razlike v dimenziji ali pa se dogovorimo za drugačno izvedbo, kot je bila predvidena v ponudbi, se ponudba obnovi.

Po izmeri gre steklo v izdelavo. Postopki izdelave in priprave materiala za montažo so različni, zato se tudi roki izvedbe od izmere do montaže razlikujejo glede na izdelek. Rok izvedbe navedemo že v ponudbi, ta je odvisen od izdelka in zasedenosti v danem trenutku.

 

Ko je material pripravljen za montažo, vas obvestimo in se dogovorimo za točen termin izvedbe. Koliko časa bo montaža trajala, je odvisno od izdelka in zahtevnosti izvedbe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja