Novosti

ZASTEKLITEV PISARNIŠKIH PROSTOROV

 

Steklo je naravni material, ki v arhitekturi in interjerju nudi neskončno možnosti oblikovanja in uporabe. Zaradi enostavnega vzdrževanja in funkcionalnosti je nepogrešljiv element notranje opreme v vseh domovih in poslovnih prostorih. Z uporabo steklenih elementov v prostore vnesemo eleganco ter jih vizualno povečamo, osvetlimo in odpremo.

 

Steklene predelne stene v pisarniških prostorih omogočajo ohranjanje naravne svetlobe, s tem izboljšamo kakovost delovnega okolja, kar prispeva k boljši produktivnosti zaposlenih. Ko zmanjšamo odvisnost od umetne razsvetljave, zmanjšamo porabo energije in prihranimo veliko denarja. Minimalna poraba energije poleg finančnih koristi pozitivno vpliva tudi na okolje. V primerjavi s suhomontažnimi stenami so steklene predelne stene enostavne za montažo, po potrebi jih je možno odstraniti brez večjih težav.

NISTE NAŠLI PRAVE REŠITVE ZA VAŠ PROSTOR?

Ne skrbite, pošljite nam povpraševanje, skupaj bomo našli primerno rešitev.

Steklo se kombinira z minimalnim okovjem.  V sklopu steklene stene so lahko tudi drsna ali nihajna vratna krila. Naš cilj je, da vsaki vaši želji ustrežemo, zato steklo izdelujemo po meri. Steklene pregradne stene so izdelane iz kaljenega stekla, ki je termično obdelano in posledično varnostno.

Mnogi oklevajo pri umestitvi steklenih predelnih sten, ker ne bi želeli odvzeti zasebnosti svojim zaposlenim. Da bi nadrejeni svojim zaposlenim zagotovili maksimalen občutek zasebnosti in s tem ugodja, se namesto prozornega stekla lahko uporabi matirano steklo ali pa na stekla umestimo jedkano oz. peskano folijo različnih vzorcev. Intima se lahko ustvari tudi z umestitvijo zaves, ki se po potrebi zastrejo.

Z naraščajočo konkurenco v poslovnem svetu postaja pridobivanje novih strank vse težje. Zato so za pridobivanje novih strank in seveda tudi novega in sposobnega kadra še kako pomembni urejeni poslovni prostori. Nesporno steklene pisarniške stene nudijo eleganten, profesionalen, sodoben in posloven videz.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja