fbpx

01 / 507 - 21 - 24

040 / 88 - 88 - 82

Na vrh
 

OD PONUDBE DO IZVEDBE

Steklarstvo KRESALNovosti OD PONUDBE DO IZVEDBE

OD PONUDBE DO IZVEDBE

Za vas smo pripravili krajšo predstavitev posameznih korakov, kako od poslanega povpraševanja pride do končne izvedbe steklarskih del.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

Za izdelavo ponudbe od vas potrebujemo okvirne dimenzije stekla, zaželjene so referenčne fotografije ali načrti, več podatkov imamo, bolj točno ponudbo lahko sestavimo. Ne pozabite navesti svojih kontaktnih podatkov v primeru, da v poslanem povpraševanju manjka bistvena informacija za pripravo ponudbe, vas naši tehnologi kontaktirajo. Ob želji po montaži navedite še lokacijo objekta.

IZDELAVA PONUDBE

Po prejetem povpraševanju vam naši tehnologi pripravijo ponudbo v najkrajšem možnem času, ponudbo vam pošljemo skupaj s fotografijami okovja v primeru da je vključen v ponudbo. Za pripravo ponudbe nas seveda lahko kontaktirate tudi prek telefonske številke.

IZMERE

V primeru, da se odločite za našo montažo, se ob potrjeni ponudbi dogovorimo za termin natančnih izmer na objektu. Ob izmeri dogovorimo tudi vse potrebne detajle. Če pri izmerah nastenjo razlike v dimenziji ali pa se dogovorimo za drugačno izvedbo, kot je bila predvidena v ponudbi, se pripravi čistopis ponudbe.

IZDELAVA STEKLA

Po izmeri gre steklo v izdelavo. Postopki izdelave in priprave materiala za montažo so različni, zato se tudi roki izvedbe od izmere do montaže razlikujejo glede na izdelek. Rok izvedbe navedemo že v ponudbi, ta je odvisen od izdelka in zasedenosti v danem trenutku.

MONTAŽA

Ko je material pripravljen za montažo, vas obvestimo in se dogovorimo za točen termin izvedbe. Koliko časa bo montaža trajala, je odvisno od izdelka in zahtevnosti izvedbe.

Svoje povpraševanje nam lahko pošljete na e-naslov steklarstvo.kresal@siol.net ali pa nas pokličite na 01/507-21-24 oz. na 040/888-882 .
Z veseljem vam pomagamo in za vas pripravimo ponudbo.