01 / 507 - 21 - 24

040 / 88 - 88 - 82

Na vrh
 

Ogledala

Ogledala

Ogledala se nameščajo za vsakodnevno uporabo in tudi kot sredstvo za navidezno povečanje prostora – izkoristite optični učinek refleksije in odprite bivalne površine. Ogledala različnih oblik, velikosti in barv izdelujemo po naročilu. Na voljo so različne debeline. Robove lahko brusimo ravno ali pod kotom (t.i. “fazeta”), površino pa opremimo z motivi v tehnikah graviranja, peskanja ali lepljenja dekorativnih folij. Kopalniška ogledala z vgrajenim LED trakom prilagodimo vašim željam.

Našo ponudbo ogledal si lahko ogledate v razstavnem salonu na Celovški cesti 275, 1000 Ljubljana.

OGLEDALA Z INTEGRIRANIM LED TRAKOM 

Ogledala z integriranim led trakom izdelujemo po meri. Postavitev led trakov prilagodimo vašim željam , izbirate lahko med tremi barvnimi temperaturami svetlobe ( 3000K, 4000K , 6000K ).

Možen dodatek , zatemnilnik na dotik!

PONUDBA RAZLIČNIH LUČI ZA OGLEDALA 

LUČI ZA OGLEDALA

OGLEDALA V ČRNEM OKVIRJU

Ogledala v črnem okvirju izdelujemo po meri. Po vaših željah izdelamo ogedala pravilnih in nepravilnih oblik.

OGLEDALA V ČRNEM OKVIRJU

OGLEDALA  Z AMBIENTALNO SVETLOBO

Ogledala z ambientalno svetlobo izdelujemo po meri. Po vaših željah izdelamo ogledala pravilnih in nepravilnih oblik, z okvirjem ali brez. Izbirate lahko med tremi barvami ambientalne svetlobe (3000K, 4000K, 6000K).

OKVIRJI

V naši poslovalnici je na voljo širok izbor okvirjev, vaša ogledala estetsko dopolnimo z lesenimi okvirji.

ANTIQUE OGLEDALO 

Zakaj bi imeli v svojem domu običajno ogledalo, ko pa imamo lahko nekaj popolnoma drugačnega, nekaj kar nima vsak! Trenutno je na tržišču največje povpraševanje za antique ogledali; ogledala, ki v prostor vnesejo eleganco.

AKCIJE  IN POPUSTI

AKCIJE