01 / 507 - 21 - 24

040 / 88 - 88 - 82

Na vrh
 

Steklu lahko dodamo

Steklarstvo KRESALSteklu lahko dodamo

Folije

Folija se lepi na stekleno površino, uporablja se kot nadgradnja obstoječega stekla. Folije polepšajo stekleno površino, ambient in pripomorejo k večjemu občutku zasebnosti
V našem podjetju strankam nudimo:
Vzorci in fotomotivi
Steklarstvo Kresal - Dekorativne folije

Dekorativne folije

Folije za hitro in enostavno osvežitev vašega ambienta. Barve se izbirajo po barvni karti Oracal. S posebnim rezalnikom vam nudimo izreze različnih vzorcev, napisov, logotipov.

Steklarstvo Kresal - Protivlomna stekla

Varnostne folije

Varnostne folije, katerih sestavni del je kovinski oksid, steklu povečajo trdnost. V primeru razbitja zadržijo delce stekla skupaj, s tem zmanjšamo ali celo preprečimo materialno škodo, ter poškodbe oseb.

Steklarstvo Kresal - Termoreflektivne folije

Termoreflektivne folije

Termoreflektivne folije imajo kovinsko odbojno plast, ki daje učinek ogledal. Strokovno lepljena folija na notranjo površino stekla, lahko zaustavi do 80 % sončnega pregrevanja, zmanjšuje neprijeten blesk do 90 %, odstrani škodljivo UV žarčenje do 97 % in to brez velikih izgub naravne svetlobe.

Okvirje

V naši poslovalnici je na voljo širok izbor okvirjev, vaše slike in ogledala estetsko dopolnimo z aluminijastimi in lesenimi okvirji
Steklarstvo-Kresal - Okvirji

Zaščitni premaz BRITE GUARD

BriteGuard je premaz visoke kvalitete, katerega po želji nanesemo na stekleno površino, za lažje odtekanje vodnih kapljic. BriteGuard premaz kemično reagira s stekleno površino in ustvari trden sloj, ki ščiti steklo pred korozijo. Premaz prenese mehansko obrabo, kot tudi toploto in UV sevanje. Premaz uporabljamo tako za gladke, kot tudi za grobe površine, garancijska doba pa je 10 let.
Steklarstvo Kresal - Brite Guard

Brite Guard

Brite Guard je premaz za hitrejše odtekanje vodnih kapljic na steklu.

Brite Guard certifikat

Naše stranke se rade odločijo za nanos premaza na tuš kabine, kar jim prihrani čas pri čiščenju.
Kopalniški program

Fuzije

Popestrite steklene površine z dekorativnimi dodatki iz taljenega stekla (fuzije).
})(jQuery)